Cijene - olakšiceOBAVIJEST ZA RODITELJE 


 

OSTVARIVANJE PRAVA NA OLAKŠICU
u plaćanju cijene redovitog programa predškolskog odgoja
za 2019. godinu

 

 

Sudjelovanje roditelja djece s prebivalištem na području Grada Zagreba u cijeni redovnog programa utvrđuje se primjenom utvrđenih kriterija i mjerila, ovisno o ostvarenom prosječnom mjesečnom prihodu po članu zajedničkog kućanstva u 2018. godini, te drugim činjenicama, u skladu s Odlukom o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece i mjerilima za naplatu usluga predškolskih ustanova Grada Zagreba od roditelja - korisnika usluga (Službeni glasnik Grada Zagreba, broj 6/11, 19/11 i 15/12).
 
Roditelji se mogu koristiti samo jednom olakšicom koja je za njih najpovoljnija.
 
Pravo na olakšice utvrđuju predškolske ustanove na temelju dokumentacije koju dostave roditelji. Dokumentacija se dostavlja administratoru u centralni objekt Vrtića (Šetalište J. Gagarina 10), radno vrijeme: od 7:30 do 15:30 sati.
 
Zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu, zajedno s Izjavom o članovima zajedničkog kućanstva te Izjavom o prihodima zajedničkog kućanstva, roditelji su dužni dostaviti dječjem vrtiću najkasnije 28.2.2019.

 


Obrasci:
1. Zahtjev
2. Izjava o članovima zajedničkog kućanstva
3. Izjava o prihodimaPopis dokumentacije koju je potrebno priložiti možete pronaći OVDJE.
Dokaze o ostvarivanju prava na olakšicu roditelji trebaju dostaviti najkasnije 22.3.2019.
Suglasnosti za provjeru podataka: Porezna uprava, prebivalište.


Roditelji koji NE dostave SVU potrebnu dokumentaciju za utvrđivanje prava na olakšicu, plaćaju NAJVIŠI IZNOS sudjelovanja određen prihodovnim cenzusom.


Ovdje možete pronaći OBAVIJEST Gradskog ureda za obrazovanje, vezanu za ostvarivanje prava na olakšice te kriterije za izračun mjesečnog iznosa.Objavljeno: 18.1.2019.


 

 


Ispiši stranicu